27 Aralık 2008 Cumartesi

Ryan Gosling


Yeni nesil aktörler arasında en bi yetenekli olanıdır.. Brad Pitt, Edward Norton, Keanu Reeves gibi hollywood'un her daim aradığı aktörlerin yaşlanmasını fırsat bilirse Christian Bale'le birlikte en tepeye oturacaktır.
Kendisini ilk olarak zerre hazetmediğim Sandra Bullock ve Birthday Girl'den taınıdığımız Ben Chaplin'le başrolde oynadığı Murder by Numbers adlı oldukça 'gudik' filmde izlemiştim. Öylesine gudik bir film olması ve kendisinin de oldukça saçma bir rolde olması nedeniyle kendisini pek umursamamıştım. Daha sonra sırayla The Notebook, Stay, Half Nelson, Fracture ve Lars and the Real Girl filmlerindeki performanslarını izlememle ne kadar yetenekli olduğunu görebildim.. Half Nelson ve Lars and the Real Girl'deki bütün filmi 'tek başına' götürdüğü ve bağımsız filmlerde de ne kadar başarılı olabileceğini gösterdiği performansları, The Notebook ve Fracture'daki tam 'Hollywood'luk performanslarına bakılarak her iki kesme de hitap ettiği, komple bir oyuncu olduğu pek kolay anlaşılabilir..
Umarım Brad Pitt'i kendine örnek alır (bak abine), saçma sapan film tercihleri yapmaz -ki şu ana kadar gayet iyi gidiyor- ve layık olduğu yere gelir.

Hiç yorum yok: